Mutari Mobila

Pentru a va muta mobila din locuinta va putem ajuta sa alegeti cea mai buna solutie pentru necesitatile si bugetul dumneavoastra.Pentru aceasta un reprezentant al nostru va face o evaluare la fata locului dupa care in functie de dorintele dumneavoastra se va face o oferta de pret.

Pentru mutarea mobilierului locuintei echipa noastra se poate ocupa de impachetarea bunurilor din locuinta, demontarea si remontarea mobilierului, incarcarea si descarcarea acestora. Toate acestea in functie de necesitatile si de dorinta clientului.

Pentru mutarea mobilei avem personal cu experienta care va demonta si apoi va remonta mobilierul daca acest lucru este necesar pentru a putea fi transportat.Deasemenea mobilierul va fi protejat pe timpul transportului cu materiale textile sau la cererea dumneavoastra cu folie strech sau folie cu bule.
Daca ati ajuns in situatia de a va muta mobila indiferernt din ce motiv,fie ca va schimbati doar mobila sau domociliul va recomandam sa apelati cu incredere la noi.Daca doriti sa evacuati mobila veche din locuinta pentru a face loc uneia noi contactati-ne.Oricand aveti nevoie de o echipa pentru mutari mobila apelari cu incredere la serviciile noastre!

,,Servicii de transport marfa si mutari mobila si bagaje in Bucuresti"