Relocari Firme si Locuinte

Servicii de relocari firme si locuinte

Mutari sedii firme.Pentru mutarea firmei sau a biroului dumneavoastra avem personal cu experienta care sa demonteze si sa remonteze birourille si mobilierul precum si manipularea cu atentie a echipamentelor de birou (calculatoare, monitoare, imprimante, faxuri etc). Avem experienta in manipularea echipamentelor voluminoase, grele si sensibile cum ar fi copiatoarele si ploterele. De asamenea putem sa mutam seifuri daca este cazul.

Daca sunteti in situatia de va muta biroul sau sediul firmei noi suntem solutia acestei probleme.Apelati cu incredere la serviciile noastre de mutari sedii firme pentru a beneficia de:seriozitate,rapiditate,profesionalism.

Mutari locuinte.Pentru a va muta locuinta va putem ajuta sa gasiti si sa alegeti cea mai buna solutie pentru necesitatile dumneavoastra de relocare.Pentru o oferta de pret corecta un reprezentant al nostru va face o evaluare la fata locului dupa care in functie de dorintele dumneavoastra se va face o oferta de pret.contactati-ne pentru a stabili o vizionare si in cel mai scurt timp ve-ti avea cea mai buna oferta de pret mutare locuinta.

Pentru mutarea locuintei echipa noastra se poate ocupa de impachetarea bunurilor din locuinta, demontarea si remontarea mobilierului, incarcarea si descarcarea acestora. Toate acestea in functie de necesitatile si de dorinta clientului.

Pentru mutare mobila avem personal cu experienta care va demonta si apoi va remonta mobilierul daca acest lucru este necesar pentru a putea fi transportat.Deasemenea mobilierul va fi protejat pe timpul transportului cu materiale textile sau la cererea dumneavoastra cu folie strech sau folie cu bule.

Daca aveti neclaritati sau doriti orice detaliu despre servicii de mutari va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0728904067 sau trimiteti un mesaj pe adresa de contact.

,,Servicii de transport marfa si mutari mobila si bagaje in Bucuresti"